Werken bij Bos Logistics: vacatures in transport en logistiek

Zie jij je toekomst in de transportwereld? Kom dan werken bij Bos Logistics. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen tegen goede arbeidsvoorwaarden. In een team van enthousiaste en gedreven collega’s werk je elke dag aan complexe en uitdagende transportopdrachten. Iets voor jou? Bekijk welke van onze banen bij jou past.

Wie zoekt Bos Logistics?

Bos Logistics biedt vacatures voor chauffeurs, planners, loodsmedewerkers en ondersteunend personeel. We zoeken flexibele collega’s die geen probleem hebben met wisselende werktijden en avond- en weekenddiensten. Weet je van aanpakken, ben je zelfstandig en kun je goed overweg met grote verantwoordelijkheid? Reageer dan op een van onze vacatures en vul ons team aan.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's die ons team komen versterken:

Fulltime Chauffeur CE te Schiphol  Klik hier

Chauffeur CE route te Schiphol Klik hier

Weekend Chauffeur CE te Schiphol  Klik hier

Chauffeur CE te Eindhoven  Klik hier

Loodsmedewerker te Schiphol  Klik hier

Ploegleider loods te Rotterdam  Klik hier

Medewerker Customer Service te Schiphol  Klik hier

Assistent Planner te Schiphol  Klik hier

Planner te Schiphol  Klik hier

Wat biedt Bos Logistics?

Bos Logistics is een professioneel en vooruitstrevend transportbedrijf. We hebben uitdagend en afwisselend werk. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en we bieden je alle ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Chauffeurs krijgen wettelijk verplichte opleidingen en aanvullende trainingen. Bijvoorbeeld voor het vervoer van ADR- en high-value-goederen. Maar ook collega’s in andere functies krijgen de mogelijkheid om opfriscursussen en opleidingen te volgen.

Heeft u interesse in één van onze vacatures neem dan contact op met:

Afdeling P&O
Sollicitatie@boslogistics.eu
Bos Logistics B.V.
Reykjavikweg 2
1118 LK Schiphol Zuid-Oost
Tel: 020-6557083

Quotes Medewerkers

Hans Koenen, Dedicated Chauffeur:


"Toen ik 10 jaar geleden bij Bos Logistics kwam werken, waren er nog niet zoveel chauffeurs als tegenwoordig.
Het bedrijf is in de loop der jaren gegroeid. Niet alleen in het aantal mensen,  maar ook professioneel gezien is het een modern bedrijf geworden dat met de tijd is meegegaan.
Alle auto's zijn tegenwoordig uitgerust met een communicatie computer, een planning en navigatiesysteem.
Hierdoor is het werk een stuk eenvoudiger geworden en kun je effectiever je werk uitvoeren.
Tot slot wil ik nog toevoegen dat de samenwerking met de planning er toe bijdraagt. Dat de werksfeer goed is en Bos Logistcs een fijn bedrijf is om voor te werken."

Edwin de ruiter,  loods supervisor Rotterdam:

"Na 19 jaar als vrachtwagen chauffeur te hebben gewerkt bij Bos Logistics ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als loods supervisor, het is leuk om meer betrokken zijn bij dit bedrijf. Service en kwaliteit uitdragen naar de klanten dat is prioriteit nr. 1. De verantwoordelijkheid die ik heb gekregen, vind ik een waardering voor de inzet van de afgelopen jaren en dat motiveert mij elke dag weer."